میلادرحیمی
شماره آگهی: 8875
میلادرحیمی

توضیحات آگهی

این شیرینی در انواع سنتی یزدی و عسلی تهیه می‌شود.قطاب یزدی از دو بخش لایه خارجی و مغز داخلی تشکیل شده‌است. لایه خارجی آن که نانی سرخ شده در روغن است از آرد گندم، شیر یا ماست و زرده تخم مرغ تشکیل شده‌است که پس از طبخ در پودر قند غلطانده می‌شود. مغز داخلی این شیرینی نیز از مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل تشکیل شده‌است.[در قطاب عسلی، شیرین‌کننده اصلی بجای پودر قند، عسل است.تنها خانواده ای که در گذشته به عنوان شاخص شیرینی سازی در این نوع معروف بوده خانواده شب پرساز بوده که درحال حاضر به متوسلیان بایگانی‌شده در ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۰ توسط Wayback Machine شهرت دارند و محصولات آن در فروشگاه ایرانی سوغات موجود است. همچنین مهارت پخت شیرینی قطاب یزدی به شماره ۱۱۸۴ و به نام متوسلیان ثبت ملی رسید.

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قطاب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *